Egyházi épület tervezés

Egyházi épület tervezés

Tervezés éve: 2019 - 2020
Tervező: Bianki Dániel DLA
Állapot:megvalósulás alatt

Bruttó alapterület: 450 m2

Perkupa – Magyarországi Református Egyház - Diakónai Szolgálat Épülete – Átalakítás, bővítés, felújítás, energetikai korszerűsítés:

A Tisztelt Megbízó az évek óta félig kihasználatlan, erősen romló állagú meglévő épületének felújítása kapcsán keresett meg. Az épületben nyugdíjas napközi otthon működött, mely mellé közösségi teret szerettek volna, különböző egyházi és a település életében fontos szerepet betöltő egyéb rendezvények megtartásához, mint pl. színházi napok. Az épület jelentős felújításon és átalakításon esett át, a teljes tetőszerkezet bontásra és újraépítésre került, szerkezeti megerősítésekkel. A homlokzat utólagos hőszigetelést kapott, és korszerű nyílászárószerkezetek kerültek beépítésre.

Tervezés éve: 2010-14
Tervező: Bianki Dániel DLA
hasznos alapterület ~ 500 m2
Állapot: megépült 2015-ben.

2009 év végén Metodista egyház által meghirdetett meghívásos pályázaton indulva nyertük el a megbízást.
A tervek 2010 év végére készültek el, a Breuer Marcell doktor iskolában készített doktori szakdolgozatom fő témája volt az épület.
A tervezés több építészirodával történt közös együttműködése keretében zajlott: Bachman és Bachmann építésziroda Kft, Stockplan Kft.

Tervezés éve: 2018
Tervező: Bianki Dániel DLA
hasznos alapterület ~ 2300 m2
Állapot:megvalósulás alatt

A Don Bosco Szalézi társaság a tulajdonukat képező meglévő, használaton kívüli több szintes épületük átalakítása ügyében keresett meg.
Az épületben plébánia hivatal, gyermek foglalkoztató, kápolna, apartman lakások, szolgálati lakások fognak működni. Az épület helyi védettséget élvez, emiatt az eredeti homlokzat helyreállítása történik az energetikai korszerűsítés és átalakítás során.

Copyright © 2023 | BDdesign - Minden jog fenntartva - Az oldalt készítette: RENDY By Uitemplates