Hejőpapi’s Gravel quarry Office building

Rate this item
(0 votes)

Year of design: 2011
Designer: Dániel Bianki
Useful floor area: 160 m2
Status: Not built

The owner of the mine approached me to design an office building to improve the comfort of the employees by replacing the office containers.


The design took account of the field architectural traditions of the area, such as the porch layout and the high roof enclosed by gable walls. The ground floor boundary walls are covered with freshwater limestone, except for the unheated entrance hall, which is covered with a metal sheet with a shadow gap. The upstairs boundary wall will be faced with double timber batten cladding with an exterior cherry lazur finish. Also for a more traditional look, I opted for a tiled roof on the high roof, but with a version without eaves in keeping with contemporary architecture, with a horizontal eaves design.

Copyright © 2024 | BDdesign - All rights reserved By Uitemplates

Address: 3529 Miskolc, Árok street 5.
Telefon: +36 30 / 237 - 6990
E-mail: info@bddesign.hu
Appointment by phone: Monday - Friday 9-17 h.

Address: 8624 Balatonszárszó, József Attila street 48.
Telefon: +36 30 / 237 - 6990
E-mail: info@bddesign.hu
Appointment by phone: Monday - Friday 9-17 h.